Selecteer een pagina

Werken aan Talent

Het is belangrijk dat iedereen mag ontdekken wie hij of zij is. Vaak blijkt dat, juist door het vinden van een passie of ontdekken van een talent, mensen andere keuzes gaan maken.  Ze ontdekken creativiteit, teamwork, sportiviteit vaak door te proberen. Dit is de reden dat wij ons altijd inzetten voor talentontwikkeling. Wat zou je naast de reguliere sportclubs en activiteiten kunnen doen in Deventer?

 

Deventer Talenthouse

4x per jaar organiseren Raster en Het Burgerweeshuis Talenthouse. In 6 weken kunnen jongeren snuffelen en groeien aan een creatieve discipline. Ze leren andere jongeren kennen en werken toe naar een eindproduct. Dit kan een optreden zijn in Het Burgerweeshuis of een vette video online. Bekijk hier het overzicht voor 2022.

Talenthouse produceren                                            febr/maart
Talenthouse Songwriting & muzikanten                 maart/april
Talenthouse Rap                                                             mei/ juni
Talenthouse Jammen/ samenspelen                      November

Inschrijven kan via: www.burgerweeshuis.nl/talenthouse

Shout Out - creatieve inloop

Elke maandag is er een inloop voor jonge creatieven in de Walhalla genaamd Shout Out. Of je nou rapper, zangeres, producer of iets anders bent. Iedereen is welkom. Samen werken de jongeren aan muziek, organiseren evenementen of komen gewoon chillen. Ondertussen zijn er al meer dan 60 jongeren betrokken en wekelijks zijn er gemiddeld 15 tot 20 in de Walhalla creatief bezig. (Start vanaf september 2022).

voor meer info stuur gerust een mail naar: L.bordeaux@rastergroep.nl 

Sport

Niet alleen creatief, maar ook door sport ontwikkelen jongeren zich. Daarom sporten we ook wekelijks in de wijken! Of het nou free runnen, voetbal iets anders is. Alles is mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Jongerenwerker Deniz Kalay. (d.kalay@rastergroep.nl)

            Ander idee?

Mist je iets in de stad of heb je gewoon een goed idee? Get in touch!